Essence make-up Fantasia kerst 2012

IMG_1708

Voor de december maand komt Essence make-up weer met een limited edition lijn, namelijk de Fantasia collectie voor kerst 2012. Dit keer zijn de producten geïnspireerd op een sprookjeswereld vol met magische kleuren.

Essence make-up Fantasia collectie voor kerst 2012 bestaat voornamelijk uit intense kleuren met metallic effecten zoals paars, wijnrood en koraal maar ook uit een aantal nude tinten. De lijn varieert van nagellak tot aan glinsterende steentjes om je ogen mee te versieren.

Eyeshadow

IMG_1713

Voor de liefhebbers van opgemaakte ogen komt Essence make-up met 3 tinten Eyeshadow. De oogschaduw is verkrijgbaar in 3 metallic tinten, namelijk in paars, zilvergrijs en zacht beige voor de prijs van 1,99 euro.

Metallic liner

IMG_1710

Om je ogen helemaal af te maken, kun je gebruik maken van de Metallic liner. De eyeliner van 1,89 euro bestaat in de kleuren grijs en paars en belooft een fantastische metallic glans.

Lip lacquer

IMG_1719

In deze nieuwe Fantasia collectie wordt ook aan de lippen gedacht. De nieuwe Lip lacquer verschijnt in de kleuren rood en koraal voor de prijs van 1,99 euro.

Multi colour highlighter

IMG_1714

De Multi colour highlighter van Essence belooft je gezicht, hals en decolleté een subtiel accent en een perfecte finish te geven. De poeder is jammer genoeg alleen verkrijgbaar in de tint 01 Elf yourself en kost 2,99 euro.

Nail polish

IMG_1715
n een nieuwe make-up lijn mag nagellak natuurlijk niet ontbreken. Deze collectie bevat 4 kleuren, namelijk, rood, pastel roze, paars en koraal zijn te koop voor 1,89 euro per stuk.

Eye jewels
Als je iets bijzonders wilt tijdens de feestdagen kun je de Eye jewels proberen. Deze glinsterende steentjes zijn alleen verkrijgbaar in de kleur 01 Sparkling like a fairy voor de prijs van 1,59 euro.

IMG_1709

IMG_1712

Hoe lijk jullie deze colletie essence make-up fantasia 2012.

Liefs sammy

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s